ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΔΙΟΣ: ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΔΟΓΜΑ - ΨΕΜΑ

-Τα θρησκευτικά ιερατεία υπηρετούν υλιστικές επιδιώξεις και συμφέροντα,με καταστροφικες διδασκαλίες μόλυναν την ανθρωπότητα και μετέτρεψαν την Γαία σε πλανήτη ψεύδους και άπατης των πάντων προς πάντες.!!!!!!!!!!-Οφείλουμε να σας δείξουμε το σωστό, εσείς θα κάνετε τις επιλογές τις επιλογές σας.

-Δεν θα αφησουμε την Γαια στην τυχη της και στην διαθεση των αποστατων,αλλα θα βοηθησουμε την ανθρωποτητα να ανακαμψει,να σταματησει η εκμεταλλευση ανθρωπου απο ανθρωπο και οι θρησκευτικοι φανατισμοι και πολεμοι μεταξυ των οπαδων των θρησκειων.

-Απωτερος σκοπος μας ειναι ο τερματισμος κατασυκοφαντησης της αληθειας απο τα ιερατεια και η εξαλειψη του θρησκευτικου φανατισμου που υπηρξε το κυριοτερο αιτιο των πιο αιματηρων περιοδων της Ιστοριας της Γαιας.

-Η υποκινηση θρησκευτικων πολεμων στο ονομα του Θεου με το επιχειρημα οτι οσοι δεν εχουν την ιδια θρησκεια ειναι θανασιμοι εχθροι μεταξυ τους,δεν συναδουν με την συμπαντικη νοημοσυνη.

-Οι θρησκειες που ευλογουν τον πολεμο,τον θανατο και την κατστροφη,αντι να σεβονται την ανθρωπινη ζωη και να επιδιωκουν την ειρηνη μεταξυ των λαων,ασεβουν προς τον ιδιο τον Θεο,τον οιποιον υποτιθεται οτι υπηρετουν και πιστευουν και ισχυριζοντι οτι γνωριζουν το θελημα του.!!!
ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ - ΓΕΡΑΣ. - ΑΡΙΣΤΑΙΑΣ!!!

Πηγή:
Fileas Fong
ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΥΛΗ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...