Mobile Ads

ΚΟΙΛΗ ΓΗ ΚΑΙ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣΗ θεωρία της κοίλης γης υφίσταται από αρχαιοτάτων χρόνων. Όλες οι φυλές του κόσμου γνωρίζουν την ύπαρξη ενός τεραστίου εσωτερικού κοιλώματος με δαιδαλώδεις σπηλιές. Είναι ένας εσωτερικός κόσμος εφάμιλλος με τον εξωτερικό. Οι Αρχαίοι Έλληνες τον ονόμαζαν Τάρταρα!

Τα Τάρταρα σύμφωνα με τους Αρχαίους Μύστες είναι τόπος σκοτεινός, είναι τόπος φυλάκισης όλων των οντοτήτων που εναντιώθηκαν στην ανθρωπότητα. Ο Δίας στην τιτανομαχία φυλάκισε τους ηττημένους εχθρούς του για να μπορεί η ανθρωπότητα να εξελιχτεί. Το ίδιο έκανε και ο Διόνυσος στην εκστρατεία του στην Άπω Ανατολή. Πολέμησε αλλοειδείς φυλές κατεντολήν του Φωτός και σφράγισε ενεργειακά τις πύλες ανόδου για να μην μπορούν να ανέβουν οι μιαρές φυλές! Την ίδια αποστολή είχαν και οι επτά Ηρακλείδες που κινήθηκαν στην ίδια περιοχή και πολέμησαν με τις ίδιες τέρατο-γεννήσεις. Τελευταία μαρτυρία έχουμε από τον Μ. Αλέξανδρο που έφτασε μέχρι τα δυτικά Ιμαλάια και αφάνισε οριστικά όλες τις σκοτεινές φυλές.
(δώστε προσοχή τι λέει…)
«…. Ο Αλέξανδρος μπήκε σε μια χώρα πετρώδη (άορνος πέτρα = βράχος που δεν πετούν από πάνω ούτε τα όρνια, λόγο στροφοδίνης της υπάρχουσας πύλης) στην οποία κατοικούσαν δεκαεπτά μιαρές φυλές οι οποίες μιλούσαν δεκαεπτά διαφορικές γλώσσες και ήταν, ανθρωποφάγοι, κυνοκέφαλοι (άνθρωποι με κεφάλι σκύλου- αιγύπτιες θεότητες), γότθοι, μαγγόθοι, δραραίοι, μαρμύθες και άλλες πολλές. Ήταν όλες τερατώδεις και έτρωγαν σκύλους, μύγες, σκουλήκια, και βρωμερά πράγματα. Υπήρχαν ομιλούντα πουλιά τεραστίων διαστάσεων, κένταυροι που πέθαιναν στο φως της ημέρας, μονοπόδαροι άνθρωποι με ουρά, άνθρωποι με έξι χέρια (ινδικές θεότητες), όντα αόρατα και άλλα με σκληρό κέλυφος σαν καβούρια. Ο Αλέξανδρος βλέποντας αυτά φοβήθηκε ότι θα μολύνουν τον κόσμο και τους φυλάκισε στα Τάρταρα! Όλους αυτούς τους νίκησε κυρίως με το άναμμα πολλών φωτιών και επειδή δεν άντεχαν το φώς, έφευγαν για να σωθούν στα βουνά που υπήρχαν πολλά σπήλαια θεοσκότεινα και ομιχλώδη και αποτελούσαν τα σύνορα του φωτεινού κόσμου και της χώρας του αιωνίου σκότους. Για όλα αυτά υπήρχε μια και μόνο κοινή είσοδος που οδηγούσε στα τάρταρα!!!. Ο Αλέξανδρος τους κατεδίωξε σκοτώνοντας χιλιάδες ενώ τους υπόλοιπους τους έκλεισε εντός της εισόδου. Κατόπιν έδωσε διαταγή να κατασκευαστεί μια χάλκινη πόρτα με την οποία σφράγισε τελείως την είσοδο και την άλειψε με σιακήνθη ή ασίκητο, που είναι ένα υλικό τόσο ανθεκτικό που ούτε ο σίδηρος το διαπερνά ούτε η φωτιά το λιώνει. Έτσι έκλεισε για πάντα στα σκοτεινά βάθη (κοίλη γη) τους μιαρούς όλων των φυλών». ΚΑΛΛΙΣΘΕΝΗΣ ¨ΒΙΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ¨.
Το παραπάνω κείμενο είναι απόσπασμα από το έργο «Βιος Αλεξάνδρου» και μαρτυρά επακριβώς τι είναι κοίλη γη (τάρταρα) και ποιοι είναι κλεισμένοι μέσα. Για κυνοκέφαλους και άλλες φυλές κάνουν λόγο ο Ησίοδος, ο Ηρόδοτος καθώς και σωρεία ινδικών αιγυπτιακών και κινεζικών κειμένων. Είναι τόσο ξεκάθαρο αυτό που δεν μπορεί να παρερμηνευτεί από κανέναν. Ακόμη και σήμερα έχουμε πολλές μαρτυρίες σε γεωτρήσεις που έχουν γίνει, πως ακούγονται φωνές από τα έγκατα της γης και σπανιότερα έχουμε και θεάσεις οντοτήτων από τις τρύπες.
Την σήμερον ημέρα γίνεται λόγος από πολλά άτομα που ¨έχουν¨ άνωθεν επικοινωνία (channeling-κανείς δεν αμφισβητεί ότι κάποιος επικοινωνεί μαζί τους, το θέμα είναι ποιος…) ότι η σωτηρία θα έρθει από την κοίλη γη. Γίνεται αναφορά ότι εκεί κατοικούν καλοκάγαθα όντα που θέλουν το καλό της ανθρωπότητας και πως στις δύσκολες στιγμές θα μας κατεβάσουν εντός της γης… για να γίνουμε πέμπτο-διαστασιακοί! Μάλιστα (σύμφωνα με αυτούς…) έχουν και θαλάμους που θα μας βοηθήσουν στην προσαρμογή μας!
Αλήθεια, γιατί αυτά τα όντα δεν ανεβαίνουν επάνω;
Τους ενοχλεί το φως;
Γιατί δεν βοηθούσαν τόσο καιρό;
Τι περιμένουν να γίνει για να υπάρχουν οι προϋποθέσεις να ανέβουν;
Για όλα υπάρχουν απαντήσεις αρκεί να πάψει ο άνθρωπος να στρουθοκαμηλίζει! Τα όντα αυτά είναι σκοτεινά και θέλουν τον αφανισμό του ανθρωπίνου είδους. Η πρόθεση τους είναι να κατοικήσουν στην επιφάνεια της γαίας αφήνοντας μόνο 500 εκατομμύρια σκλάβους από τον ανθρώπινο πληθυσμό (βλέπε γρανιτένιες πλάκες στην Τζόρτζια των ΗΠΑ).
Οι πύλες που έκλεισε ο Μέγιστος των Ελλήνων είναι ενεργειακές και δεν μπορούν να τις ανοίξουν εύκολα. Πως άραγε θα μπορούσαν να ανοίξουν; Που βασίζονται οι μιαροί και είναι τόσο σίγουροι για την έξοδο τους από την κοίλη γη; Μήπως θα μπορούσε ένας ενεργειακός παλμός από τον ήλιο να τις απενεργοποιήσει; μμμμμ… πολύ ενδιαφέρον ακούγεται! Άντε και οι πύλες άνοιξαν …τι γίνεται με το φως που δεν αντέχουν; Πως θα κυκλοφορούν την ημέρα; Έχουν και γι αυτό σχέδιο! Βασίζονται πως όταν θα ανέβουν επάνω … και ενώ η ηλεκτρισμός και ο πολιτισμός δεν θα υπάρχουν (λόγω παλμού του Ήλιου) θα ενεργοποιήσουν την αρχαία τους τεχνολογία (πυραμίδες, οργόνη - οργονίτες... (προσοχή σε αυτά οργανοειδή κατασκευάσματα που κυκλοφορούν) που βασίζεται σε γεωμετρικά σχήματα και ανώτερα μαθηματικά επάνω στην επιφάνια του πλανήτη… και θα φτιάξουν ένα ενεργειακό πλέγμα κάλυψης της σφαίρας που θα τους διαμορφώσει τις συνθήκες που θέλουν για την δική τους επιβίωση. Ο άνθρωπος άλλωστε δεν θα είναι ισχυρός αντίπαλος διότι θα έχει γυρίσει στην λίθινη εποχή με το σοκ που θα έχει υποστεί. Όλα αυτά βέβαια είναι η πρόθεση τους. Το αποτέλεσμα θα είναι διαφορετικό. Είναι πολύ πιο καθαρό και υπέρ του ανθρώπου… Ας λογαριάζουν αυτοί ότι θέλουν! Οπότε αφελείς ¨ενδιάμεσοι¨… μην παρασέρνετε κόσμο στο στόμα του λύκου. Εσείς μπορείτε να πάτε από τώρα στην κοίλη γη και να πιάσετε καινούργιες φιλίες με τους νέους σας φίλους που σας αγαπούν τόσο, οι άλλοι ας μείνουν στο έργο και στο πλευρό του Μεγάλου Αλεξάνδρου, του Διόνυσου και του Ηρακλή, γιατί από ότι φαίνεται … μια χούφτα Έλληνες θα ¨βάλουν¨ πάλι το φίδι στην τρύπα.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...